Pune hale i veliki broj posetilaca čekaju vas  na optiju 2024.

Pored poznatih MYOPIA I SUSTAINABILITY HUBS, tu su i TREND HUB i ceremonija dodele nagrada.

Na OPTIJU 2024.fokus je na transferu znanja, diskusiji i razmeni iskustava kao dodirnih tačaka za umrežavanje. Ove godine granice se brišu. Opti nudi premijere proizvoda međunarodnih tržišnih lidera i početnika. Na jednom mestu : ideje, trendovi i inovacije u vezi sa očnom optikom. Spektar proizvoda i usluga je ogroman: od svih vrsta naočara i kontaktnih sočiva , preko refrakcija i dijagnostike,  poslovne opreme, mašina za opremanje radionica do softvera i veb dizajna.

Željena opti BOX АWARD  biće dostupna i  2024. godine! Ova nagrada je prava odskočna daska za mlade brendove i dizajnere.

Ove godine možete konkurisati za još jednu prestižnu nagradu – SUSTAINABILITY AWARD. Održivost je goruća tema i opti joj posvećuje posebnu pažnju ove godine.  O tome kako biste mogli da konkurišite za ovu nagradu informišite se putem sledećeg linka.

ODRŽIVOST I MIOPIJA su glavni trendovi opti 2024. Šta dolazi u industriju, kako i zašto, proceniće optijev trend radar. Budite prvi koji će saznati rezultat.

Mnogo je razloga da budete deo opti sajma 2024.

0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
0
Izlagača
0
Posetilaca
Podeli ovu informaciju!