Doživite budućnost elektronike na sajmu productronica 2023 – inovatori i lideri iz celog sveta se sastaju u Minhenu!

Pripremite se da budete deo najvećeg događaja u industriji proizvodnje elektronike – sajma productronica 2023 koji će se održati u Minhenu od 14. do 17. novembra 2023. godine, nudeći uzbudljiv događaj iz sveta najsavremenijih tehnologija, inovacija i transformativnih trendova. Ovaj dinamični sajam predstavlja platformu bez premca koja povezuje izlagače i posetioce, podstičući veze koje oblikuju budućnost proizvodnje elektronike na globalnom nivou. Kao najveći međunarodni događaj za industriju proizvodnje elektronike, productronica obuhvata ceo lanac vrednosti, od revolucionarnih tehnologija do najsavremenijih softvera i usluga.

Pozivamo sve kompanije koje razmišljaju o budućnosti! Obezbedite svoje mesto kao izlagača na sajmu productronica 2023 i predstavite svoje proizvode i rešenja globalnoj sceni. Sa desetinama hiljada posetilaca iz različitih industrija i oblasti primene, uključujući potrošačku elektroniku, medicinsku elektroniku, automobilsku industriju i još mnogo toga, imaćete pristup publici visokog kalibra, od kojih skoro 90% njih donosi odluke u svojim kompanijama. Izdignite profilaciju svoje firme, poboljšajte vidljivost i iskoristite priliku da pridobijete nove kupce i proširite svoj globalni doseg.

Kao posetiocu, productronica Vam otvara vrata da budete u prednosti u odnosu na konkurente. Budite svedoci svetskih premijera, inovacija i trendova koje predstavljaju kompanije iz celog sveta. Uključite se u opsežan program koji prati sam sajam, a koji sadrži platforme za karijeru, predavanja i demonstracije uživo o temama budućnosti. Povežite se sa donosiocima odluka u industriji i liderima misli, iskusite inovacije iz prve ruke. Unesite se u glavne teme sajma productronica 2023, koje pokrivaju energetsku elektroniku, senzorsku tehnologiju i veštačku inteligenciju u proizvodnji elektronike.

Ovaj izuzetan sajam služi i kao jako bitna tačka za umrežavanje. Od mladih profesionalaca, studenata, startapova i  malih i srednjih kompanija, pa sve do globalnih igrača u proizvodnji elektronike, mogućnosti za prvoklasne međunarodne kontakte su beskrajne. Uključite se u diskusije sa stručnjacima tokom demonstracija uživo i istražite buduće teme o tehnologiji i industriji.

Pripremite se da budete opčinjeni modernim svetom proizvodnje elektronike na sajmu Productronica 2023 u Minhenu. Bilo da ste izlagač koji želi da pokaže svoje inovacije i oblikuje budućnost ili posetilac koji želi da bude svedok najnovijih otkrića i proširi svoje znanje, ovaj događaj obećava izuzetno iskustvo. Ovo je vaša prilika da se povežete, sarađujete i zajedno oblikujete budućnost.

Označite ovaj datum u svojim kalendarima i osigurajte svoje mesto na ovom vrhunskom događaju elektronike. Pridružite nam se – radujemo se da Vas pozdravimo u Minhenu!

0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
0
Izlagača
0
Posetilaca
0
izlagačke površine
Podeli ovu informaciju!