0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
Podeli ovu informaciju!

Najveća globalna platforma za OutDoor branšu

OutDoor by ISPO: Globalna platforma za inovacije i umrežavanje u svetu Outdoor industrije

Pridružite se vodećem sajamskom događaju u outdoor industriji na Minhenskom sajmu, gde se ključni igrači i trgovci okupljaju kako bi istražili najnovije inovacije i proizvode. Sajam organizuje Messe München u saradnji sa Evropskom grupom za Outdoor (EOG) – OutDoor by ISPO nudi dinamičan spoj sajma, konferencije i sjajnih mogućnosti umrežavanja.

Zašto prisustvovati OutDoor by ISPO 2024?

  1. Izložba brendova: Predstavite svoj brend i izgradite jake veze u ultimativnom središtu zaljubljenika u OutDoor aktivnosti.
  2. Poslovni uvidi: Steknite vredne informacije o modernim digitalnim rešenjima, nabavci, održivosti i još mnogo toga. Dobijte direktne povratne informacije o svojim proizvodima i istražite nove trendove na tržištu.
  3. Rešenja za budućnost: Učestvujte u direktnom dijalogu o ključnim izazovima industrije, od digitalizacije do održivosti, pozicionirajući svoj brend kao lidera u oblikovanju budućnosti OutDoor tržišta.
  4. Jedinstveno iskustvo: Za autentično OutDoor iskustvo – kampujte na samom događaju na otvorenom prostoru sajma od 2. do 6. juna 2024. U potpunosti se uključite u zajednicu, okruženi najsavremenijim sadržajima, salama za izlaganje, i prijatnim otvorenim prostorima.

Istražite oblast sajamske izložbe na otvorenom, gde možete predstaviti svoj brend u okruženju zelenila, i učestvujte u radionicama i svečanim dodelama nagrada za izuzetne inovacije. Pored toga, prve večeri, Vas očekuje i odliöna zabava . Ne propustite priliku da učestvujete na OutDoor by ISPO – ovogodišnjoj najvažnijoj sceni za OutDoor zajednicu!