Dobrodošli na sajam ISPO Munich 2023 – centralno mesto sportske industrije, na kome se okuplja celokupna svetska sportska poslovna zajednica kako bi uticala i oblikovala budućnost te industrije. Sa preko 1.600 izlagača, koji prikazuju najsavremenije proizvode i usluge ovaj događaj predstavlja inovacije i trendove i pruža uvid u razvoj i budućnost sportske branše.

Ako dolazite iz maloprodaje koja traži najnovije sportske trendove i uvide u tržište – ne tražite dalje! Vreme je svima dragoceno, pa Vam na sajmu ISPO Minhen 2023 nudimo efikasan pregled tržišta. Istražite najnovije teme, proizvode, brendove i trendove u toku samo jedne posete, kada je otkrivanje i sagledavanje industrijskih inovacija lakše nego ikada. Usvojite priznata znanja umrežavanjem sa poslovnim kolegama, učenjem od specijalnih gostiju i eksperata i sa entuzijazmom pristupite budućim poslovnim prilikama. Pridružite nam se kako bismo prevazišli barijere, rasli zajedno i prihvatili izazove digitalizacije. Budite prvi koji će saznati sve o novim trendovima i tehnologijama.

Kao izlagač – predstavite svoje proizvode i inovacije celokupnoj sportskoj industriji. Steknite međunarodnu prepoznatljivost na globalnim tržištima povezivanjem sa brendovima, prodavcima, dobavljačima, proizvođačima i potrošačima iz celog sveta. Naši izložbeni prostori, nudeći individualne štandove brendova organizovane po oblastima, olakšavaju razmenu sa industrijskim partnerima. Posetite tzv. „Future Lab“ kao inspiraciju, prisustvujte prezentacijama koje podstiču na razmišljanje i iskoristite mogućnosti umrežavanja. Pošaljite svoje inovativne sportske proizvode i usluge na verifikaciju i priznanje na našoj ceremoniji dodele nagrada, gde slavimo novajlije i poznate brendove koji menjaju stvari i igru u sportskoj industriji.

Kao posetilac – sajam ISPO Munich 2023 je Vaš prozor u budućnost sporta. Povežite se sa kolegama profesionalcima, istražite odabrane oblasti i prisustvujte događajima za umrežavanje. Ovo je mesto na kome se sportska zajednica okuplja kako bi podelila svoje ideje i stvorila nove uzbudljive mogućnosti. Zahvaljujući sveobuhvatnoj sajamskoj izložbi podeljenoj u osam segmenata sportske industrije, dobićete celokupan pregled industrije. Istražite raznolikost i crpite inspiraciju za svoje buduće poslovanje u srcu ISPO Minhena – sportskoj laboratoriji budućnosti.

Naš prepun program sadrži vrhunske govornike, različite tematske fokuse, stručne kurseve i još mnogo toga. Krećite se kroz svet sportskih inovacija i uvida na sajmu ISPO Minhen 2023. Pridružite nam se u oblikovanju budućnosti sporta!

0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
Podeli ovu informaciju!