Velikim emocijama, jedinstvenim iskustvom i ekskluzivnim ambijentom –  INHORGENTA inspiriše sajamske posetioce i  izlagače svake godine.

Evropski liderski sajam nakita, satova i dragog kamenja nudi najbolji pregled najnovijeg dizajna, poslednjih trendova i najvažnijih inovacija. Renomirana industrijska platforma objedinjuje juvelire, juvelirske eksperte, trgovce na malo, proizvođače, predstavnike medija i uticajne industrije. Svi oni biće u prilici da dožive široku raznolikost kolekcija, izgrade poslovne veze ili da prošire svoje znanje. Takođe, INHORGENTA je internacionalno žarište  za talente u nastajanju, mlade dizajnere i kreativne startapove.

Istražite svet satova, nakita i dragog kamenja na INHORGENTI!

Inspirativan izložbeni prostor

 Po halama, to izgleda ovako:

Hala A1 – Satovi

Da li su mehanički satovi visokog kvaliteta, nobl hronografi, stajliš kvarc satovi ili inovativni pametni satovi – u Hali 1 renomirani proizvođači, kao i nadolazeći brendovi, prikazaće poslednje trendove. Ovo je jedinstvena prilika za sve izlagače da dođu u direktan kontakt sa partnerima,medijima, blogerima i potencijalnim mušterijama. Posetioci mogu da pogledaju poslednje modele, razgovaraju sa proizvođačima  i steknu dragocene uvide. Mogu steći novo znanje o satovima ili o tržištu generalno, ili pak, mogu  osvežiti prethodno znanje slušajući  eksperate na Watch Talks.

Hala  A1 – Elegancija i životni stil

U ovoj hali je simbioza elegancije, tradicionalne juvelirske umetnosti i inovativnog juvelirskog dizajna. Sve treba da se slaže perfektno. Moderno juvelirstvo kombinuje individualnost i stil, dok se klasično juvelirstvo često fokusira na neprolaznu eleganciju i kvalitetne materijale. Nakit koji oličava određeni životni stil, fokusira se na raznolikosti i  naglašava personality.

Nakit na INHORGENTI definitivno je “in”. Glavna osobina modernog nakita je da je adaptabilan. Uz pomoć njega možete da redefinišete svoj izgled iznova. U ovom prostoru pronaći ćete vredne komade, ali i voditi važne i inspirativne razgovore.

Hala B1 – Fini dragulji

 Ova hala je mesto gde se sreću originalnost, elegancija i luksuz.

 Drago kamenje oduvek je bilo sredstvo za izražavanje individualnosti, statusa i bezvremene lepote.

Sjaj dragulj čini da srce kuca jače, ne samo dijamanti, već i rubini, safiri, smaragdi i opal čine ovo blago. Uz njih, svaki autfit odiše glamurom. Svaki komad priča priču.

Često se radi o ograničenim izdanjima (limited editions). Izlagači se uvek potrude da prezentuju baš onaj  komad koji odmah oduzima dah i zaustavlja pogled. Na INHORGENTI imate jedinstvenu priliku da razgovarate i o tome kako direktno možete  naručiti kamenje.

Platina, zlato i belo zlato  osnova su za bisere i drago kamenje. To je kombinacija koja stvara, ako ne magiju, onda, sigurno, izuzetna remek dela.

Dragulji nisu samo modni dodatak. To je stav.

Hala B2 – Venčanja & dekoracije

U novodizajniranom izložbenom prostoru ućićete u  svet venčanja i savremenog dizajana. Ovde se sve vrti oko svadbenih zvona, vereničkog prstenja i mladenačkih dragulja. Ovde će biti izložen nakit za posebnu priliku, ali i odvažni i nekonvencionalni komadi. Savremeni nakit karakteriše individualnost i eksperiment. Ključne teme i ovde će biti održivost i maloprodaja u budućnosti.

Hala C1 – karat – od dijamanata do opala

Jednom godišnje Minhen je centar trgovine dragim kamenjem. Ovde možete naučiti sve o dragom kamenju od eksperata  možete ga  direktno naručiti za svoje radnje.

Hala C2 – Tehnologija/pakovanja & Carat/Bižuterija

Izložbe u ovoj hali mogu biti vrlo interesantne za juvelire, dizajnere, zlatare i vlasnike radnji.Ovde se sve vrti oko pravog opremanja prodavnice, inovativnih rešenja pakovanja, prvoklasnih sistema obezbeđenja i alata najvišeg kvaliteta.

Na kraju krajeva,  opremanja prodavnice vrlo je važno, nova rešenja pakovanja, prvoklasno obezbeđenje i najfiniji alati. Naučite kako da izložite svoju robu na najbolji način i kako da kreirate atmosferu u kojoj će kupci osećati uzbuđenje i uživanje.

Pakovanje je poslednji korak, ali  prvi utisak.

OTKRITE NA INHORGENTI

Koji su poslednji trendovi? Koji su proizvodi deo asortimana? Ili kako da dođete do više kupaca? INHORGENTA nudi odgovore.

INHORGENTA nudi različitost, nudi znanje, inovativnost, umrežavanje, nagrade.

INHORGENTA 2024 je posebna, jer slavi 50.rođendan! Industrijska platforma koristi ovu priliku da postavi kurs za svetlu budućnost u novom duhu i visok kvalitet /standard izgleda i osećaja. Novi renomirani top brendovi kao što su Porsche Design, Lacoste, Hugo Boss and Calvine Klein  takođe će se predstaviti.

50 godina INHORGENTE proslaviće zajedno izlagači koji su na njoj od samog početka i sadašnji učesnici. Svečanost će uključiti dve izložbe na kojima će biti kreacije nakita kakav je bio pre 5000 godina do ovog iz  modernog doba. Ekskluzivna izložba podsetiće nas na rane 70-te – u čast prve INHORGENTE. Pored toga INHORGENTA AWORD će imati poseban naglasak na novoj lokaciji i izoštrene kategorije. U vezi sa nagradama  https://inhorgenta.com/en/award/

Vreme do početka sajma
0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
0
Posetilaca
0
Izlagača
0
Izlagačke površine
Podeli ovu informaciju!