0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
Podeli ovu informaciju!

Vodeći svetski sajam vodoprivrede, otpadnih voda, otpada i industrije sirovina

Dobrodošli na sajam IFAT Munich 2024 – vodeći stručni sajam za vodoprivredu, otpadne vode, otpad i reciklažu!

U periodu održavanja sajamski centar u Minhenu (Messe München) se pretvara u vodeće i najveće mesto inovacija i inspiracije date branše u svetu. IFAT Munich je mnogo više od sajma – to je ključno mesto susreta za celu industriju tehnologija zaštite životne sredine. Sa impresivnim međunarodnim učešćem i velikim brojem izlagača i posetilaca iz celog sveta, sajam IFAT Munich postavlja standarde u inovacijama i razvoju branše.

Dođite i otkrijte najnovije proizvode, rešenja i usluge vodećih aktera u oblasti vodoprivrede, otpadnih voda, otpada i reciklaže. Prisutnošću kako globalnih lidera tako i srednjih preduzeća, sajam IFAT Munich predstavlja rešenja prilagođena svakoj potrebi i svakom izazovu – bilo da je u pitanju snabdevanje vodom, infrastruktura za otpadne vode ili sektor reciklaže. Iskusite budućnost tehnologija zaštite životne sredine uživo, gledajući eksponate u akciji. Otkrijte primere najboljih praksi, prikaze raznih rešenja i uzbudljive demonstracije uživo, kako biste doneli prave odluke za svoje individualne potrebe.

Bogat prateći program na sajmu IFAT Munich pruža visoko specijalizovane stručna predavanja i diskusije na različitim pozornicama. Od održivog upravljanja vodom do digitalizacije vodoprivrede – ovde ćete dobiti informacije iz prve ruke od stručnjaka i lidera u industriji. Iskoristite IFAT Munich kao sveobuhvatnu platformu za umrežavanje, kako biste stupili u kontakt sa zainteresovanim stranama, kolegama i potencijalnim poslovnim partnerima. Ostvarite vredne kontakte i razmenite informacije o najnovijim trendovima, zakonskim propisima i globalnim dešavanjima.

Budite deo ovog jedinstvenog sajamskog događaja i doživite budućnost tehnologija zaštite životne sredine na IFAT Munich 2024. Kupite svoju online ulaznicu već danas i budite deo industrije koja se sastaje da postavi temelje za održivu budućnost. Radujemo se Vašem dolasku!