IAA Summit – za profesionalce iz oblasti mobilnosti. Ovo je najvažnije ovogodišnje okupljanje svih relevantnih aktera i donosioca odluka u sektoru mobilnosti. Vodeće međunarodne kompanije ovde će predstaviti svoje vizije i pravce razvoja koji će oblikovati budućnost mobilnosti – sve ono što je od vitalnog značaja za otvaranje novih, globalnih prodajnih tržišta i širenje B2B mreže. Da li istraživanje i razvoj, dizajn, prodaja, nabavka, marketing ili komunikacije – za svaku od ovih specijalizovanih oblasti u okviru vašeg poslovanja postoji odgovarajući okvir za dijalog:

IAA konferencija – za vizionare. Predstavlja srce IAA samita. Sa preko 400 vizionara i donosioca odluka u tri faze, zajedno sa ostalim formatima za dijalog i umrežavanje, ovo je idealna platforma: za postavljanje ključnih pitanja globalnoj zajednici mobilnosti, za ulazak u dijalog sa političkim donosiocima odluka ili za formiranje novih, jakih saveza i jačanje Vaše profesionalne mreže. Sve to čini konferenciju idealnom platformom za stavljanje sopstvenih tema na dnevni red i pozicioniranje sebe kao lidera branše.

IAA Open Space – za širu javnost. Sutrašnjica mobilnost biće predstavljena na najistaknutijim lokacijama u gradu Minhenu. To je format za sve one koji žele da dopru do šire javnosti i da radoznale posetioce pretvore u svoje kupce od sutra. Otvoreni prostor je festivalska zona sa živim nastupima gde stičete iskustva sa raznim inovativnim proizvodima. Prostor će biti otvoren za sve i to na osam najistaknutijih lokacija u centru grada: Hofgarten, Vittelsbacher Platz, Marstallplatz, Königsplatz, Max-Josef-Platz, Marienplatz, Odeonsplatz, Residenzhof i u ulici Ludvigstraße.

IAA Blue Lane – za iskustva koja ostaju u sećanju. Centralna milja za iskustveni doživljaj – tzv. “Plava traka” na IAA MOBILITY 2023 povezuje lokaciju “Summit”-a i gradske prostore “Open Space”-a, s jedne strane, a istovremeno kao probna staza služi kao ključno sredstvo za pružanje iskustava svim posetiocima. Bilo da se radi o samohodnim vozilima, automobilima na alternativni pogon, biciklima i e-biciklima, dronovima ili mikromobilnosti – u tom interaktivnom svetu, entuzijasti među opštom i stručnom publikom mogu da isprobaju razna inovativna prevozna sredstva i rešenja – od e-bicikala, do samovozećih vozila i sistema za pomoć vozaču, do infrastrukture za punjenje, kao i 5G povezivanje. Ovde se vozila, tehnologije i koncepti prikazuju uživo i praktično – to je savršeno mesto za predstavljanje inovacija i puštanje javnost da ih testira.

Vreme do početka sajma
0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
0
Posetilaca
0
Izlagača
0
Izlagačke površine
Podeli ovu informaciju!