0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
Podeli ovu informaciju!

Međunarodni stručni sajam nekretnina i investicija

Dobrodošli na EXPO REAL – najveći sajam nekretnina u Evropi!

Otkrijte vodeći sajam nekretnina i investicija u Evropi koji vam pruža idealnu platformu za efikasno umrežavanje. Sagledajte celokupni životni ciklus nekretnina – od koncepta i razvoja, do tržišta, upravljanja i korišćenja. Na ovogodišnjem sajmu EXPO REAL u fokusu će biti veoma važne teme date industrije, koje obuhvataju kako trgovinske, hotelske, logističke, kancelarijske i stambene nekretnine, tako i ESG (životno okruženje, društvena odgovornost, upravljanje), digitalizaciju, inovacije i dekarbonizaciju gradova i zgrada.

Zašto biste trebali da budete izlagač?

EXPO REAL je vodeća poslovna platforma za međunarodnu industriju nekretnina na kojoj se okupljaju donosioci odluka iz 70 zemalja. Sa više od 40.000 učesnika u 2023. godini, sajam pruža idealne mogućnosti za pokretanje novih projekata, zaključivanje poslova i uspostavljanje vrednih kontakata – duž celog životnog ciklusa nekretnine.

Zašto kao posetilac ne biste smeli da propustite sajam EXPO REAL?

Umrežavanje, inovacije, oblikovanje i stvaranje – na EXPO REAL-u dobijate sveobuhvatan pregled celokupne industrije nekretnina. Upoznajte donosioce odluka na licu mesta i razmenite informacije sa važnim firmama i stručnjacima. Ovde ćete pronaći rešenja za svoje aktuelne izazove u industriji, a moći ćete da i upoznate sve izlagača, od etabliranih kompanija do inovativnih startup-ova.

Doživite vrhunski konferencijski program – raznovrstan konferencijski program EXPO REAL-a osvetljava različite aspekte i pruža vam sjajnu priliku za razmenu i uspostavljanje kontakata sa vodećim učesnicima iz industrije tj. stručnjacima iz oblasti nekretnina, finansija, životne sredine, politike i ostaloga.

Budite i vi deo EXPO REAL-a i oblikujte budućnost industrije nekretnina!