0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
Podeli ovu informaciju!

Vodeći svetski sajam i konferencija iz oblasti elektronike

Kao globalna platforma, sajam „electronica“ odslikava celokupan spektar elektronskih tehnologija, proizvoda i rešenja i pruža uvide u najnovije trendove kroz praktično usmerene forume i konferencije. Sa 2.140 internacionalna izlagača i oko 70.000 posetilaca iz više od 100 zemalja sveta, sajam je značajno mesto susreta kompletne industrije elektronike. Izlagači su predstavnici kompanija iz oblasti elektrotehnike, elektronike, telekomunikacija i slično. Ciljna grupa posetilaca obuhvata inženjere razvoja i dizajnere elektronskih sklopova i proizvoda.

Sajam electronica 2024 u Minhenu nudi širok spektar od raznih elektronskih komponenti, do kompletnih sistema i usluga. Njen bogat konferencijski i okvirni program obrađuje ključne teme poput automobilske industrije, „embedded“ sistema, bežičnih tehnologija, IoT-a, konektora/merenja i štampane elektronike i omogućuje stručnjacima na svim nivoima da se međusobno povežu.

Sa fokusom na trenutne društvene izazove poput energetske tranzicije i nedostatka stručnjaka, sajam ističe značaj digitalizacije, obrazovanja i održivosti za budući uspeh kompanija i branše. Praktičnim impulsima putem raznih foruma i uvidima u napredne tehnologije, ali i putem međunarodnih konferencija, sajam electronica nudi vredne stručne uvide u datu industriju za sve aktere na tržištu, investitore, novopridošle i mlade kadrove. Dakle, budite i Vi deo istraživanja i sagledavanja budućnost elektronike i povežete se sa svetskom mrežom stručnjaka.

Na sajmu electronica 2024 imate priliku da se upoznate sa 16 izložbenih oblasti koja obuhvataju celokupni spektar elektronske industrije, od poluprovodnika, preko raznih komponenti do elektronskih sklopova i sistema. Takođe, iskoristite naš interaktivni katalog izlagača kako biste pronašli tačno rešenja koje tražite. Sa širokom lepezom inovacija, sajam predstavlja idealno mesto za umrežavanje, razmenu znanja i međunarodno predstavljanje. Predstavite se i Vi na ovoj pozornici kako biste ojačali svoju poslovnu poziciju na tržištu i iskoristili dugogodišnju tradiciju uspeha ovog sajma koji ove godine ujedno slavi i svoj 60. jubilej. Pokažite svoje prisustvo i uspešno pozicionirajte svoj brend u globalnoj elektronskoj zajednici – dobrodošli u Minhen na sajam electronica 2024!