0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
Podeli ovu informaciju!

Stručni sajam digitalnih rešenja u građevinskoj industriji

Budućnost građevinarstva je digitalna – saznajte zašto obavezno treba da posetite sajam digitalBAU

digitalBau se bavi digitalnom transformacijom u građevinskoj industriji i pokriva ceo lanac stvaranja vrednosti i procesa izgradnje, od planiranja i izgradnje do upravljanje zgradama, gradovima i pejzažima. Provajderi IT hardvera i softvera kao i digitalnih rešenja za građevinsku industriju povezani su sa arhitekturom i inženjeringom, kao i sa industrijom i trgovinom, istraživanjem i naukom, kao i sa udruženjima i politikom.

Zašto bi Vi trebali da budete tamo?

Predstavite se kao izlagač. Vaše prednosti na prvi pogled:

 • Obratite se svojim ciljnim grupama. digitalBAU je centralna tačka susreta za digitalnu građevinsku industriju i privlači stručnjake i donosioce odluka iz industrije.
 • Predstavite svoja digitalna rešenja. Sajam je inovativna platforma koja se fokusira na digitalna rešenja i pionirske tehnologije za građevinsku industriju. Predstavite svoje proizvode i usluge zainteresovanoj publici koja posebno traži digitalna rešenja i inovacije u građevinskoj industriji.
 • Promovišite svoj Startup. digitalBAU nudi atraktivne mogućnosti umrežavanja za Startups. Iskoristite priliku da se predstavite, upoznate potencijalne partnere, kupce i investitore, razvijete partnerstva i iskoristite povratne informacije specifične za industriju. Startup-ovi automatski učestvuju u besplatnom digitalBAU programu u okviru Startup Area. Partneri za saradnju u Startup Area su The Builders Tech Club kao i Ambivation.
 • Povećajte svest o svom brendu. Prisustvom na digitalBAU povećaćete vidljivost svog brenda u građevinskoj industriji. Kao izlagač možete se prijaviti i za izlagačku scenu. Koristite Exhibitor Stage sa terminom za predavanja da predstavite svoja rešenja industriji i predstavite svoju kompaniju.
 • Steknite prednost u znanju. Radujte se uzbudljivim predavanjima i prezenstacijama. Sajam nudi Think Tanks, Masterclasses, panel diskusije i radionice o aktuelnim temama u građevinskoj industriji. Koristite različite formate i forume sa ključnim temama povezivanja, digitalnih gradilišta, kružne izgradnje i pametnih gradova kao vredan izvor informacija i diskusije. Saznajte više o programu podrške.
 • Obezbedite povrat ulaganja. Da li Vaši proizvodi i usluge doprinose digitalnoj transformaciji u građevinarstvu? Učešćem na digitalBAU-u obezbeđujete priliku da generišete nove poslovne mogućnosti i opravdate ulaganja.

Budite tamo kao posetioc. Zašto bi trebalo da posetite digitalBAU u Kelnu:

 • Otkrijte čitav niz digitalnih rešenja. Na digitalBAU će se predstaviti vrhunski izgrači iz oblasti građevinskog softvera i hardvera, pametne kuće, automatizacije zgrada, upravljanja objektima i digitalnih gradilišta. Otkrijte uzbudljive digitalne proizvode, digitalne usluge i funkcije vezane za fizičke proizvode za građevinsku industriju.
 • Koristite sajam da se umrežite zajedno. Na sajmu razmenite ideje sa iskusnom specijalističkom publikom iz oblasti planiranja i građevinarstva, ostvarite vredne kontakte i prodobite nove kupce.
 • Doživite budućnost izgradnje izbliza. Sajam Vam kao posetiocu nudi interaktivno iskustvo i omogućava Vam da izbliza iskusite inovacije za digitalnu budućnost građevinarstva.
 • digitalBAU je skup ideja za industriju. Brojni Starup-i na sajmu predstavljaju nove proizvode i usluge vezane za građevinarstvo i nude posetiocima sveobuhvatan pregled najnovijih inovacija.
 • Dobijte uvid iz prve ruke u trendove u industriji. Radujte se prvoklasnom programu podrške u digitalBAU. Doživite praktična, informativna predavanja i uzbudljive ceremonije dodele nagrada kao što su Inovacioni izazov i Nemačka građevinska nagrada.

Doživite budućnost građevinarstva izbliza na sajmu digitalBAU u Kelnu i upoznajte najnovija rešenja u svojoj industriji. Sajam predstavlja trendove orijentisane ka budućnosti za ceo lanac vrednosti građevinarstva: od planiranja i realizacije projekata do eksploatacije, renoviranja i demontaže zgrada kao i digitlnog urbanističkog planiranja.

Iskoristite digitalBAU da otkrijete inovativne digitalne proizvode i usluge i steknete prednost u znanju. Razgovarajte sa stručnjacima iz softverskih kompanija i Startup-a i uspostavite vredne kontakte sa različitim profesionalnim grupama u građevinskoj industriji. Posetioci digitalBAU su arhitekte, inženjeri, urbanisti, investitori, građevinski izvođači, prerađivači iz industrije i trgovine, kao i građevinski tehničari. Ovde saznajte zašto je poseta digitalBAU vredna truda ua Vas i Vaše specifične potrebe.

Radujemo se da Vas pozdravimo u Minhenu!