0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
Podeli ovu informaciju!

Vodeći međunarodni sajam industrije keramike

Dobrodošli na sajam ceramitec 2024 – vodeći međunarodni sajam industrije keramike!

Ceramitec je najuspešniji međunarodni događaj za specijalistički svet keramike i metalurgije praha i važno mesto susreta vodećih proizvođača, korisnika i naučnika. Ovde se okupljaju vrhunski donosioci odluka iz industrije cigle i pločica, kamena, vatrostalnih materijala, glaziranih pločica i sanitarije, porcelana, sinterovanih materijala, tehničke keramike i metalurgije praha. Protekle godine su potvrdile ceramitec kao vodeći međunarodni sajam u svojoj oblasti na kojem se prikazuju razne svetske premijere.

Ceramitec pruža detaljan uvid u tržište i orijentaciju u vreme ekonomskih izazova. Sajam predstavlja najnovije inovacije i najsavremenije mašine, a internacionalna orijentacija omogućava pravilne kontakte za buduće razgovore i poslovne dogovore. Ovde se odvijaju informativne diskusije, grade važni odnosi i pokreću novi projekti. Kao međunarodno sastajalište, ceramitec  2024 vam nudi idealnu priliku za održavanje i proširenje postojeće mreže.

Dođite i upoznajte najnovije tehnologije koje će definisati budućnost keramike, od dekarbonizacije do digitalizacije i zelenih tehnologija.

Ceramitec-ov CareerDai pruža brojne opcije za početak ili napredovanje u karijeri. Poslednji dan sajma pruža studentima, diplomcima i kompanijama priliku da istraže prelazak sa studija na radni vek kroz prezentacije i diskusije.

Ne propustite priliku da se pridružite našem gobalnom sastanku inovacija i poslovne stručnosti na sajmu ceramitec 2024. Budite deo evolucije industrije, pronađite odgovore na izazove vremena, i zajedno gradimo budućnost keramike i metalurgije. Radujemo se susretu sa Vama na ceramitec 2024!