0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
Podeli ovu informaciju!

Vodeći stručni sajam globalne industrije pića sa fokusom na evropsko tržište

Otkrijte BrauBeviale, vodeću sajamsku manifestaciju koja svakom proizvođaću pića, kao npr. za pivo, vino, kiselu vodu, osvježavajuća pića, sokovi i ostala alkoholna pića uvek nudi nešto novo i posebno.

Izlagačke oblasti sajma BrauBeviale obuhvataju celokupan proces proizvodnje pića: od sirovina, preko tehnologija i komponenti, pa do pakovanja, dodatne opreme i marketinških ideja. I to za sve vrste pića. Dobavljači iz industrije, koje zatičete duž celog procesnog lanca te industrije predstavljaju svoje proizvode, rešenja i usluge na ovom sajmu.

Za pivnice i pivare, sajam BrauBeviale je nezaobilazno godišnje mesto susreta i okupljanja svih stručnjaka iz Nemačke, Evrope i celog sveta. Ovde imaju priliku da razmene iskustva sa poslovnim partnerima, kolegama i ljubiteljima piva te uspostave nova poznanstva.

Vinogradari, vlasnici podruma i destilerije otkrivaju na sajmu BrauBeviale celokupni spektar ponude za njihove segmente i branše – od fermentacije, preko sazrevanja, pa do punjenja, tehnologije i tržišne prezentacije.

Proizvođači i punioci bezalkoholnih pića, sokova i kiselih voda takođe na sajmu nalaze širok spektar raznovrsnih rešenja. Otprilike 60% izlagača predstavlja svoje proizvode za ove segmente industrije.

Postanite i vi izlagač na sajmu BrauBeviale i prezentujte svoja rešenja za industriju pića. Stručni sajam u Nirnbergu, već tradicionalno, pruža svojevrsnu porodičnu i kreativnu atmosferu, koju veoma cene kako male i srednje fime, tako i globalne kompanije.

Međutim i posetioci su srdačno pozvani da dođu, posete sajam i postanu deo zajednice BrauBeviale. Ovde mogu da se upoznaju sa evropskom industrijom pića na jednom mestu, istraže celokupan lanac procesa industrije pića u devet sajamskih hala, otkriju najnovije inovacije i „urone“ u raznoliki svet pića. Doživite sa nama budućnost industrije pića i razgovarajte sa istomišljenicima i stručnjacima.

Budite i vi deo ove jedinstvene zajednice i inspirišite se za budućnost u industriji pića!